Не на цигарите!

Posted on 14th април 2014 in Новини

Регионална здравна инспекция – Плевен Ви уведомява, че през 2014 г. ще се проведе ХVІІІ международен конкурс за детска рисунка на тема „Не на цигарите!”, организиран от Националния център по обществено здраве и анализи, съвместно с Италианската национална асоциация за борба срещу раковите заболявания.

Конкурсът се провежда съвместно с координиращите институции: Министерство на здравеопазването, Министерство на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта. Целта на конкурса е децата от най-ранна възраст да бъдат мотивирани за здравословно поведение “без тютюнев дим”. Право да участват в конкурса „Не на цигарите!“ 2014 г. имат деца на възраст от 5 до 11 години от цялата страна.

Голямата награда е екскурзия в Рим. Останалите отличени от журито малки художници ще получат предметни награди. Резултатите от конкурса можете да научите след 13.05.2014 г. от сайта на НЦОЗА http://ncphp.government.bg/konkurs-risunka/. Награждаването на победителите ще се извърши на церемония съпроводена с изложба, на 16 май (петък) 2014 г.

SAM_1070-225x300

comments: Closed

Comments are closed.